Tuntuu kuin vasta eilen mietin että taas kokonainen viikko edessä ja aikaa tehdä kaikenlaista. Ja kas kummaa, nyt onkin perjantai! Meinasin totaalisesti unohtaa kirjoittaa tänne blogiinkin, onneksi olin varoitellut päätoimitusta etukäteen, että olen todella hajamielinen. Eikä sekään auttanut että sanoin laittavani kalenteriin asian ylös, koska unohdin senkin totaalisesti. Aika hurahtaa vain niin nopeasti etten ehdi tajuamaankaan.

Koska kirjoitan joka kuukausi koulustani ja opiskeluistani ja kaikkia ei aina jaksa kiinnostaa koulu, ajattelin vielä kertoa toisesta tämänhetkisestä intohimosta, joka on varmaan osan ihmetykseksi työni. Näin kesän lähestyessä kesämorsiamet etsivät vielä viime hetken pukujaan, kohta käy niin että kaikki puvut viedään vain tangosta kun enää ei ehdi tilaamaan. Tuttavani avioituu elokuussa ja kävi juuri sovittamassa hänelle tullutta pukua joka tilattiin jo loppuvuodesta. Me tytöt aina kerromme asiakkaillemme kuinka kaikkiin pukuihin joutuu yleensä aina tekemään jotain korjauksia, mutta tuttuni oli toista maata. Puku ja tyttö olivat täsmälleen samankokoisia. Ja kun vielä vedettiin jalkaan aivan upeat kengät, oli helmankin pituus loistava. Hassua.

Teille lukijoille varmaan ajankohtaisempaa on vanhojen tanssit, ja niihin liittykin toinen hassu asia. Tämän vuoden tansseista on vasta alle kuukausi, mutta jo talvilomalla kävi ensimmäiset tytöt katselemassa pukuja ensi vuoden tansseihin. Vielä ei mitään mukaan kuitenkaan lähtenyt koska rekissä roikkuu vain tämän vuoden mallit. Ensi vuoden puvut tulevat ilmeisesti kesän aikana ja kuulemma koulujen lopuutua alkaakin jo uusi tanssiaisrumba. Kaikille ensi vuonna tanssiville suosittelen että lähdette liikkeelle 4-6 kuukautta ennen h-hetkeä, pukujen tilaamiseen menee usein jopa se 4 kuukautta aikaa!

Eilen heräsin siihen todellisuuteen että kevät tulee. Hitaasti ja monet ei sitä uskokaan, mutta ensimmäiset merkit ovat jo ilmassa. Toivotan omasta puolestani kaikille mukavaa kevään odotusta ja jaksamista loppulukuvuodelle!

Terkuin,

Heidi